מבצע חטיף אצות ב 19.9 ש"ח במקום 29.9 ש"ח
1
0
אפונת שלג
0024 ₪ / מארז
1000
סה”כ: 0 ₪
Info!
המוצר נוסף לעגלה
הפריט נוסף בהצלחה
לחץ כאן למעבר לסל הקניות- ₪9.60 ל-100גרם
- תכולת הפריט250 גרם
- אפונת שלג היא זן של אפונה עדינה ודקיקה שמוכרת גם בשם "אפונה סינית". צבעה ירוק בוהק, טעמה מתקתק, מרקמה פריך והיא גדלה בחודשי החורף. את אפונת השלג אוכלים בשלמותה, על תרמילה וזרעיה. ניתן לאכול את אפונת השלג בעודה טרייה, לחלוט, לאדות או להקפיץ למספר דקות בודדות כדי לשמר את הצבע הירוק ואת הפריכות הנעימה
איך מבשלים אפונת שלג טריה?
הוראות הכנה
- מניחים את אפונת השלג בקערה גדולה. יוצקים מעל מים רותחים וחולטים במשך 3-5 דקות
- בשלב בשני מסננים את המים והנוזלים
- בנתיים מחממים את שמן הזית והשום במחבת
- ברגע שהשום מתחיל קצת להשחים מוסיפים פנימה את אפונת השלג והמלח ומקפיצים 2-3 דקות.
- מעבירים את האפונה לכלי הגשה ומפזרים מעל שומשום
- ניתן כמובן לשדרג עם כרישה, פטריות טריות (על המחבת), שמן שומשום
- בתיאבון!
1075
0
0
1
0
0
1
0
0
1
0
0
1
1
1
1
1
1
0
https://www.sadeyarok.co.il
0
0
1
1
No