1
0
ירקות
ירקות

בטטה סגולה
16.90 ₪ / ק"ג
1 ק"ג
בטטה סגולה בגווניה המיוחדים הגיעה אלינו מקולומביה ודרום מרכז אמריקה, אחרי שקולומבוס גילה אותההיא הובאה לאסיה, והצבע הסגול המיוחד שלה התפתח על האי היפני אוינאווה, כיום היא גדלה בהוואי ליד ארצותהברית ומשמה מתבצע ייבוא שלה למגוון מקומות בעולם

בצל יבש
7.00 ₪ / ק"ג
1 ק"ג
הבצל שייך למשפחת השום וכמו השום גם הוא מכיל גופרית שמקנה לו את יתרונותיו הבריאותיים אולם גם אחראי על הריח החזק והחריף. בבצל יש כמויות מועטות יותר של גופרית מאשר בשום. שילוב הבצל והשום נחשב כתרופה ביתית יעילה ביותר לחיזוק חיסוני ולהתמודדות מול דלקות גרון, או הצטננות חורפית

בצל סגול
8.00 ₪ / ק"ג
1 ק"ג
נקרא גם בצל אדום ובצל ספרדי, ובו משתמשים בעיקר לסלטים.הוא מתקתק יותר מהצהוב ומתנהג מצוין בתנור. בארץ הוא חביב על מכיני האנטיפסטי, שכן אחרי שחותכים אותו גס, ניתן לאפות אותו ואז הוא מתרכך וטעמו המתוק ניכר

ג'ינג'ר
12.00 ₪ / מארז
200 גרם
לג'ינג'ר יכולת לטפל במגוון בעיות בריאותיות. הוא מכיל רכיבים מונעי בחילות, מונעי עוויתות, רכיבים אנטי-פטרייתיים, אנטי-דלקתיים, מחטאים, אנטי-בקטריאליים, אנטי-נגיפיים ומונעי שיעול. בנוסף, הג'ינג'ר הוא מקור טוב לויטמיני A, C, E ו-B קומפלקס, מגנזיום, אשלגן, סיליקון, נתרן, ברזל, אבץ, סידן ובטא-קרוטן

גזר מגיע באריזת ק"ג
12.50 ₪ / ק"ג
1 ק"ג
מגיע באריזת ק"ג- תוצרת ישראלגזר עשיר מאוד בוויטמינים B ו- A, בנוגדי חמצון, במינרלים כגון אשלגן, ברזל ונתרן ובמים הנמצאים ברובם דווקא בקליפה ולא בשורש עצמו מכיל שפע בטא קרוטן (beta-carotene) שהוא בין היתר נוגד חמצון

דלורית
12.00 ₪ / ק"ג
1 ק"ג
בדלורית כמות משמעותית במיוחד של ויטמינים ומינרלים, ביניהם ויטמין C, ויטמיני B, אשלגן ,מגנזיום ומנגן. הקרוטנואידים (ביניהם בטא-קרוטן) המצויים בדלורית הם גם פרו ויטמין A, כלומר חומר מוצא לוויטמין A. ויטמין A, ויטמין E וגם ויטמין C מתפקדים כנוגדי חמצון חזקים במיוחד שמגנים על תאי הגוף

דלעת טריפולי מגיעה בחתיכה של ק"ג
16.00 ₪ / ק"ג
1 ק"ג
הדלעת הנפוצה ביותר בשוק הישראלי. טעמה המתוק ונהדר הופכות אותה אידיאלית לבישול ואפייה. הקליפה שלה בצבע כתום בהיר, בשרה בצבע כתום בוהק . משמשת לריבות, עוגות, מרקים,תבשילים ועוד

דלעת ערמונים
12.00 ₪ / ק"ג
1 ק"ג
דלעת הערמונים היא קטנה מרוב זני דלעת הבלוט ושוקלת בממוצע בין 350 ל-400 גרם. יש לה צבע חיצוני ירוק-שחור וציפתה בדרך כלל מכילה 12% עד 16% סוכר או יותר, ולכן היא שונה מיתר זני דלעת הבלוט במתיקותה הרבה וטעמה המזכיר ערמונים קלויים. דלעת הערמונים הוא זן ישראלי שפותח במרכז מחקר נווה-יער של מכון ווֹלקני והיא זן רשום (ויקיפדיה)

למון גראס
12.00 ₪ / יח'
למון גראס הוא מרכיב חשוב במטבח האסייתי, במיוחד בתאילנד, וייטנאם והאיים הפיליפינים. הוא מוסיף טעם לימוני עז לתבשילים, מרקים, קארי ומשקאות. השימוש בלמון גראס נעשה בעיקר בחלק התחתון של הגבעול, אשר ניתן לפרוס או לרסק כדי להפיק את מלוא הטעם
60