1
0
ירקות
ירקות
בצל יבש
8.00 ₪ / ק"ג
1 ק"ג
הבצל שייך למשפחת השום וכמו השום גם הוא מכיל גופרית שמקנה לו את יתרונותיו הבריאותיים אולם גם אחראי על הריח החזק והחריף. בבצל יש כמויות מועטות יותר של גופרית מאשר בשום. שילוב הבצל והשום נחשב כתרופה ביתית יעילה ביותר לחיזוק חיסוני ולהתמודדות מול דלקות גרון, או הצטננות חורפית
בצל סגול
8.00 ₪ / ק"ג
1 ק"ג
נקרא גם בצל אדום ובצל ספרדי, ובו משתמשים בעיקר לסלטים.הוא מתקתק יותר מהצהוב ומתנהג מצוין בתנור. בארץ הוא חביב על מכיני האנטיפסטי, שכן אחרי שחותכים אותו גס, ניתן לאפות אותו ואז הוא מתרכך וטעמו המתוק ניכר
אפונת שלג
22.00 ₪ / מארז
250 גרם
אפונת שלג היא זן של אפונה עדינה ודקיקה שמוכרת גם בשם "אפונה סינית". צבעה ירוק בוהק, טעמה מתקתק, מרקמה פריך והיא גדלה בחודשי החורף. את אפונת השלג אוכלים בשלמותה, על תרמילה וזרעיה. ניתן לאכול את אפונת השלג בעודה טרייה, לחלוט, לאדות או להקפיץ למספר דקות בודדות כדי לשמר את הצבע הירוק ואת הפריכות הנעימה
גזר מגיע באריזת ק"ג
12.50 ₪ / ק"ג
1 ק"ג
גזר עשיר מאוד בוויטמינים B ו- A, בנוגדי חמצון, במינרלים כגון אשלגן, ברזל ונתרן ובמים הנמצאים ברובם דווקא בקליפה ולא בשורש עצמו מכיל שפע בטא קרוטן (beta-carotene) שהוא בין היתר נוגד חמצון
ברוקולי
21.50 ₪ / ק"ג
1 ק"ג
ירק ממשפחת המצליבים.מסייע בהורדת כולסטרול, מכיל רכיבים אנטי סרטניים, עשיר בנוגדי חימצון, מסייע בניקוי רעליםולשיקום הכבד, מכיל רכיבים אנטי דלקתיים, מסייע לשריפת שומנים בגוף, תורם לחיזוק עצמות
ארטישוק ירושלמי
16.00 ₪ / מארז
500 גרם
עשיר בוויטמינים ומינרלים כגון ויטמיני C, A ,סידן, מגנזיום, ברזל וריכוז גבוה במיוחד של אשלגן, העוזר לאזן את לחץ הדם וחיוני לפעילותם התקינה של השרירים
ארטישוק לא אורגני
27.00 ₪ / ק"ג
1 ק"ג
מכיל ויטמינים ומינרלים, ביניהם ויטמין C, ויטמין K, חומצה פולית (ויטמין B9), מגנזיום, ברזל וזרחן. הוא גם דל שומן עשיר בסיבים תזונתיים ומכיל גם נוגדי חמצון
בטטה סגולה
14.50 ₪ / ק"ג
1 ק"ג
בטטה סגולה בגווניה המיוחדים הגיעה אלינו מקולומביה ודרום מרכז אמריקה, אחרי שקולומבוס גילה אותההיא הובאה לאסיה, והצבע הסגול המיוחד שלה התפתח על האי היפני אוינאווה, כיום היא גדלה בהוואי ליד ארצותהברית ומשמה מתבצע ייבוא שלה למגוון מקומות בעולם
דלורית
12.00 ₪ / ק"ג
1 ק"ג
בדלורית כמות משמעותית במיוחד של ויטמינים ומינרלים, ביניהם ויטמין C, ויטמיני B, אשלגן ,מגנזיום ומנגן. הקרוטנואידים (ביניהם בטא-קרוטן) המצויים בדלורית הם גם פרו ויטמין A, כלומר חומר מוצא לוויטמין A. ויטמין A, ויטמין E וגם ויטמין C מתפקדים כנוגדי חמצון חזקים במיוחד שמגנים על תאי הגוף
דלעת טריפולי מגיעה בחתיכה של ק"ג
16.00 ₪ / ק"ג
1 ק"ג
הדלעת הנפוצה ביותר בשוק הישראלי. טעמה המתוק ונהדר הופכות אותה אידיאלית לבישול ואפייה. הקליפה שלה בצבע כתום בהיר, בשרה בצבע כתום בוהק . משמשת לריבות, עוגות, מרקים,תבשילים ועוד
דלעת ערמונים
14.50 ₪ / ק"ג
1 ק"ג
דלעת הערמונים היא קטנה מרוב זני דלעת הבלוט ושוקלת בממוצע בין 350 ל-400 גרם. יש לה צבע חיצוני ירוק-שחור וציפתה בדרך כלל מכילה 12% עד 16% סוכר או יותר, ולכן היא שונה מיתר זני דלעת הבלוט במתיקותה הרבה וטעמה המזכיר ערמונים קלויים. דלעת הערמונים הוא זן ישראלי שפותח במרכז מחקר נווה-יער של מכון ווֹלקני והיא זן רשום (ויקיפדיה)
77

