1
1492
אפונת שלג
00
19₪
/ אריזה
250 גרם
אפונת שלג היא זן של אפונה עדינה ודקיקה שמוכרת גם בשם "אפונה סינית". צבעה ירוק בוהק, טעמה מתקתק, מרקמה פריך והיא גדלה בחודשי החורף. את אפונת השלג אוכלים בשלמותה, על תרמילה וזרעיה. ניתן לאכול את אפונת השלג בעודה טרייה, לחלוט, לאדות או להקפיץ למספר דקות בודדות כדי לשמר את הצבע הירוק ואת הפריכות הנעימה
ברוקולי
90
17₪
/ ק"ג
1 ק"ג
ירק ממשפחת המצליבים.מסייע בהורדת כולסטרול, מכיל רכיבים אנטי סרטניים, עשיר בנוגדי חימצון, מסייע בניקוי רעלים ולשיקום הכבד, מכיל רכיבים אנטי דלקתיים, מסייע לשריפת שומנים בגוף, תורם לחיזוק עצמות
גזר
00
10₪
/ ק"ג
1 ק"ג
מגיע באריזת ק"ג גזר עשיר מאוד בוויטמינים B ו- A, בנוגדי חמצון, במינרלים כגון אשלגן, ברזל ונתרן ובמים הנמצאים ברובם דווקא בקליפה ולא בשורש עצמו מכיל שפע בטא קרוטן (beta-carotene) שהוא בין היתר נוגד חמצון
דלעת ערמונים
00
19₪
/ ק"ג
1 ק"ג
דלעת הערמונים היא קטנה מרוב זני דלעת הבלוט ושוקלת בממוצע בין 350 ל-400 גרם. יש לה צבע חיצוני ירוק-שחור וציפתה בדרך כלל מכילה 12% עד 16% סוכר או יותר, ולכן היא שונה מיתר זני דלעת הבלוט במתיקותה הרבה וטעמה המזכיר ערמונים קלויים. דלעת הערמונים הוא זן ישראלי שפותח במרכז מחקר נווה-יער של מכון ווֹלקני והיא זן רשום (ויקיפדיה)
ספר מסע אל דרך החקלאות האורגנית מבצע אפריל
00
31₪
/ יח'
₪69
עקרונות החקלאות האורגנית והתפתחותה בישראל כפי שכתב אותן מי שנחשב אבי החקלאות האורגנית בישראל מריו לוי ז”ל, חבר קיבוץ שדה אליהו הספר מסכם את מפעל חייו של מריו, החל מילדותו בטריאסטה שבאיטליה, דרך עלייתו לארץ ישראל ולימודיו בבית הספר מקווה ישראל, ועד הצטרפותו לקיבוץ שדה אליהו, ניסיונו בחקלאות קונבנציונאלית ופיתוח החקלאות האורגנית בישראל.
חרוסת תוצרת המשק
00
34₪
/ אריזה
250 מ"ל
מרכיבים: שקדים,אגוז מלך,צימוקים,תמרים,תפוע,מיץ רימונים,מיץ לימון טרי,מיץ ענבים תירוש...הכל אורגני
קרקר חומוס איש של לחם
50
31₪
/ יח'
150 גרם
רכיבים: מים, קמח חומוס, קמח טפיוקה, שומשום, פרג, גרעיני פשתן, מלח ים, קארי, תבלינים
קרקר כוסמת איש של לחם
50
31₪
/ יח'
150 גרם
רכיבים: מים, קמח כוסמת ירוקה, קמח טפיוקה, גרעיני חמניות, פרג, שומשום, מלח ים, קארי, תבלין: , כורכום.
1492
main
0
0
1
0
0
1
0
1
0
0
1
1
1
1
1
1
https://www.sadeyarok.co.il
0
0
1